Rólam

Üdvözöljük az Idősgondozas.hu-n! Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek a vállalkozás történetét és háttérinformációit.

A vállalkozás története és háttérinformációk:

Az Idősgondozas.hu, azzal a küldetéssel jött létre, hogy segítsünk az idős embereknek méltóságteljes és biztonságos környezetben élni otthonukban. Alapítója, Földesi Zsuzsanna, a nyergesújfalui Szent Mihály Idősgondozási Központ volt főnővére, aki sok évnyi tapasztalattal rendelkezik az idős emberek gondozása terén.

Zsuzsanna személyes tapasztalatai és elkötelezettsége az idősgondozás iránt arra ösztönözte, hogy új vállalkozásba kezdjen, és megnyissa az Idősgondozas.hu-t. Célja az, hogy szélesebb körben tudja segíteni az idős embereket és családjaikat a gondozással és támogatással kapcsolatos szolgáltatásokkal.

Zsuzsanna magasan képzett és elhivatott szakember, aki szenvedéllyel és törődéssel végzi munkáját. Rendelkezik a szükséges szakmai végzettségekkel és tapasztalattal az idős emberek gondozásában.

A vállalkozás alapelvei a minőség, az empátia és az egyéni figyelem. Személyre szabott gondozási tervet készítünk minden ügyfelünk számára, figyelembe véve az egyedi igényeket és preferenciákat. Célunk, hogy biztonságos, szeretetteljes és méltóságteljes környezetet teremtsünk, amelyben az idős emberek boldogan és kényelemben élhetnek otthonukban.

Az Idősgondozas.hu örömmel várja az együttműködést az idős emberekkel, családtagjaikkal és más szervezetekkel, akik az idősgondozás terén segítségre szorulnak. Bízunk benne, hogy szolgáltatásaink hozzájárulnak az idős emberek életminőségének javításához és családtagjaik nyugalmának növeléséhez.

Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha további információra van szüksége vagy szeretné megbeszélni a szükségleteit az idősgondozással kapcsolatban. Az Idősgondozas.hu csapata örömmel segít Önnek és várja az együttműködést!

Bemutatkozás

Földesi Zsuzsanna, a nyergesújfalui Szent Mihály Idősgondozási Központ volt főnővére. Rendkívül tapasztalt és elkötelezett szakember, aki arra törekszik, hogy biztonságot, kényelmet és méltóságot biztosítson minden ügyfelünknek.

Földesi Zsuzsanna

Szakmai vezetőnk és alapítónk, Földesi Zsuzsanna rendkívül tapasztalt és elkötelezett abban, hogy a legjobb gondozási szolgáltatást nyújtsa az időseknek. Szívügyének tekinti, hogy az idős emberek méltósággal és szeretetteljes gondoskodással élvezhessék az életüket.

Zsuzsanna hosszú évek óta tevékenykedik az idősgondozás területén, és széleskörű tapasztalatot szerzett az idősek ellátásában. Ő az, aki megteremtette az idosgondozas.hu-t, egy olyan helyet, ahol a szakértelem és a figyelem összetalálkozik a legmagasabb szinten.

Zsuzsanna minden egyes idős emberre odafigyel, és személyre szabott megoldásokat kínál az egyéni igényekhez igazodva. Az ő vezetése és szakértelme biztosítja, hogy az idősek a legjobb ellátásban részesüljenek, miközben a méltóságuk és a függetlenségük is tiszteletben van tartva.

Minőségbiztosítás és végzettségek

N

Végzettségek és tapasztalatok

Zsuzsanna magas színvonalú képzésben részesült és rendelkezik a szükséges végzettségekkel és tapasztalattal az idős emberek gondozásában. Emellett folyamatos továbbképzéseken vesz részt annak érdekében, hogy mindig naprakész legyen a legújabb módszerekben és legjobb gyakorlatokban.

  • Egészségügyi végzettségek: Felnőtt szakápoló,
    Ápoló 55
  • Kórházi ápolói tapasztalat: 8 év
  • Idősotthoni ápolói tapasztalat: 17 év
N

Minőség és szakmai elkötelezettség

Fontosnak tartjuk a magas szintű etikai és szakmai elkötelezettséget. Zsuzsanna rendelkezik érvényes háttérrel és referenciákkal, amelyek alátámasztják megbízhatóságát és szakmai képességeit.

Az Idősgondozas.hu elkötelezett a minőség, a megbízhatóság és a gondoskodás iránt. Célunk, hogy biztonságos és szeretetteljes környezetet teremtsünk az idős emberek számára, és minőségi gondozást nyújtsunk számukra otthonukban.

N

Rendszeres kommunikáció és értékelés

Rendszeresen felülvizsgáljuk és értékeljük a szolgáltatásainkat annak érdekében, hogy magas színvonalat és kiváló minőséget biztosítsunk. Az ügyfelek visszajelzéseit és elégedettségét kiemelten kezeljük, és mindig törekszünk a szolgáltatásaink fejlesztésére és javítására.

Az idős emberekkel és családtagjaikkal rendszeres kommunikációt folytatunk, hogy megismerjük az igényeiket és visszajelzéseiket. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy szolgáltatásainkat az egyéni igényekhez és elvárásokhoz igazítsuk.

Ha további kérdései vannak a tevékenységünkkel vagy a végzettségekkel kapcsolatban, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba. Örömmel válaszolunk minden kérdésére és biztosítjuk Önt a minőségi szolgáltatásainkról.

Az idősgondozásban rejlik az igazi emberségünk.

Rugalmas időpontfoglalás és sürgős ellátás.
hívjon: (20) 775-3494

„Méltóságteljes idős kor otthoni kényelemben.”

Időpont egyeztetés, sürgős esetben akár aznapra is.

Nyergesújfalu és környéke