Szolgáltatásaink

Részletes leírások az idősgondozással kapcsolatos szolgáltatásokról.
Vészhelyzet esetén hívd a 112-t

Elsődleges szolgáltatások

Napi gondozás:

A napi gondozási szolgáltatásunk segít az idős embereknek a mindennapi tevékenységek végrehajtásában otthonukban. Segítünk az öltözködésben, a személyes higiéniában, a fürdésben és más alapvető tevékenységekben. Célunk, hogy gondoskodó környezetet teremtsünk, amelyben az idős emberek biztonságban és kényelemben érezhetik magukat.

Gyógyszerkezelés:

A gyógyszerkezelés szolgáltatásunk segít az idős embereknek a gyógyszereik rendszeres és helyes bevitelében. Figyelemmel kísérjük a gyógyszeres kezelést, ütemezik a gyógyszereket és biztosítják, hogy az idős emberek megkapják a szükséges gyógyszereket időben és a megfelelő adagban.

Otthoni tevékenységek támogatása:

Az otthoni tevékenységek támogatása segít az idős embereknek a háztartási feladatokban és más otthoni tevékenységekben. Segítünk a bevásárlásban, a főzésben, a takarításban és más otthoni tevékenységekben. Célunk, hogy otthonukat rendezett és kényelmes környezetté tegyük.

Társasági és szociális támogatás:

Fontosnak tartjuk az idős emberek társasági életét és szociális kapcsolatait. Minőségi időt töltünk velük beszélgetve, játékokkal játszva vagy sétálva. Célunk az, hogy elkerüljük az izolációt és segítsük az idős embereket abban, hogy érzelmileg és szociálisan aktívak maradjanak.

Speciális gondozás:

Megértjük, hogy az idős embereknek különleges gondozási igényei lehetnek. Ezért kínálunk speciális gondozási szolgáltatásokat, amelyek az ilyen specifikus igényekre fókuszálnak. Például demenciával élő személyeknek vagy mozgáskorlátozottaknak személyre szabott gondozást nyújtunk.

Egészségügyi felügyelet:

Kiemelt figyelmet fordítunk az egészségügyi felügyeletre. Gondoskodunk arról, hogy szerettei mindig biztonságban és jó egészségi állapotban legyenek. Vállaljuk az egészségi állapot monitorozását, a gyógyszeradagolást és az egészségügyi kezelések felügyeletét. Személyre szabott gondoskodással biztosítjuk, hogy szerettei minden szükséges ellátást megkapjanak.

Egyéb szolgáltatások

Mozgássegítés

Segítünk az időseknek a mozgásban, járásban és az otthoni biztonságos közlekedésben, valamint a testsúly-kontrollban.

Mentális támogatás

Nyújtunk szellemi stimulációt, memória- és kognitív tréninget, valamint lelki támogatást a mentális egészség fenntartásához.

Szállítási szolgáltatás

Biztosítunk szállítást az orvosi vizsgálatokra, gyógyszerek beszerzésére és egyéb fontos találkozókra.

Személyes higiénia

Segítünk a fürdésben, öltözködésben, hajápolásban, fogmosásban és más személyes higiéniai tevékenységekben.

Aktív időtöltés

Szervezünk kulturális és szabadidős programokat, kirándulásokat, közösségi eseményeket, hogy az időseknek lehetőségük legyen aktívan részt venni a közösségi életben.

Hospice és palliatív ellátás

Biztosítjuk a hospice és palliatív ellátást, amely a halálosan betegek és haldoklók komplex támogatását jelenti.

Az idősgondozásban rejlik az igazi emberségünk.

Rugalmas időpontfoglalás és sürgős ellátás.
hívjon: (20) 775-3494

„Méltóságteljes idős kor otthoni kényelemben.”

Időpont egyeztetés, sürgős esetben akár aznapra is.

Nyergesújfalu és környéke